| За Вас, Рейки Мастери |
| Elly | Дата: Неделя, 08.05.2011, 14:18 | Съобщение # 16 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
Статус: Офлайн
| valshebnitca, нищо не разбрах от поста ти Кои са "тези неща" - с рейки ли работиш, или с личната си енергия? И какво по-точно правиш. За всичко си има време и място - не слагайте каруцата пред коня
|
| |
| | |
| valshebnitca | Дата: Неделя, 08.05.2011, 14:29 | Съобщение # 17 |
Елф
Група: Потребители
Съобщения: 302
| С личната си енергия.
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Неделя, 08.05.2011, 14:40 | Съобщение # 18 |
Слънчице
| И аз така реших Иначе щеше да кажеш директно още в "Приятно ни е да се запознаем", Намери си някъде в твоя град да те обучат поне в първо ниво, така няма да се съмняваш какво правиш и защо го правиш. Тази тема е за мастери - затова казах да не слагате каруцата пред коня и пак го повтарям. Любознателността понякога подвежда
|
| |
| | |
| dipebo | Дата: Неделя, 08.05.2011, 18:05 | Съобщение # 19 |
|
Фея
Съобщения: 683
| Ели, те дяцата не знаят к`во е това каруца, служи си с по-съвременни примери. Примерно, не слагай смартфона в микровълновата ..
|
| |
| | |
| ema | Дата: Неделя, 08.05.2011, 18:13 | Съобщение # 20 |
Елф
Група: Проверени
Съобщения: 451
| dipeboooooo:
|
| |
| | |
| Vesela | Дата: Неделя, 08.05.2011, 18:20 | Съобщение # 21 |
Елф
Съобщения: 415
| хахаха, Quote (dipebo) не слагай смартфона в микровълновата тва ще го използвам вече, хаха. chloe, не знам за теб, ама аз мисля, че ще трябва скоро да ми пращаш записки за Кахуна
|
| |
| | |
| dipebo | Дата: Неделя, 08.05.2011, 19:02 | Съобщение # 22 |
|
Фея
Съобщения: 683
| Хлойчо, с това съобщение 14 ме изкефи на мах .. Слагам си го на десктопа. Бе мойте колежки що все декстоп му викат?
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Неделя, 08.05.2011, 19:56 | Съобщение # 23 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| dipebo, явно е някаква обща болест - и при нас сума си подигравки отнася народа заради декстоп знам ли може да иде от Дексрин, Декстър. Учете чужди езици а кое е кефа в пост 14
Редактирано от chloe - Неделя, 08.05.2011, 19:57 |
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 18.05.2011, 13:06 | Съобщение # 24 |
Слънчице
| ivoni голямо мислене му удари Ивчееее, ако така запряташ ръкави, ще ходиш само с къси ръкави Шегувам се Явно още не си готова за рейки щом се налага толкова много да мислиш и не ти иде отвътре Няма лошо. Всеки с времето си.
|
| |
| | |
| ivoni | Дата: Сряда, 18.05.2011, 14:11 | Съобщение # 25 |
|
Елф
Съобщения: 469
| Elly, съвсем ще съм честна. От миналата седмица ми се върти Изида около различни събития. И корекцийки, които се налага да си направя преди да продължа. Как го беше казал един член на форума ... "енергийна карантина" комай. Те това е причината да не бързам с отговора. А и двете много ви обичам като мои учителки. Щом има разпределение на нивата - както е разпределено, така ще е. Обичам си телата и не искам да ги претоварвам. А може ли да попитам как става появата на дадена енергия преди самата настройка/посвещение от въплътен учител? Вече няколко пъти ми се случва.Благодаря.
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 18.05.2011, 14:22 | Съобщение # 26 |
Слънчице
| ivoni, шегувам се бе. Quote (ivoni) А може ли да попитам как става появата на дадена енергия преди самата настройка/посвещение от въплътен учител? Вече няколко пъти ми се случва. Никой не може да ти каже. При всеки е различно според нивото му и дали енергията е истинска или канализирана от егото. В такъв случай се питат директно възвисените учители - който праща енергията, него се пита. Никой друг не може да ти отговори.
|
| |
| |
|