| Мъдрост за всеки ден |
| ema | Дата: Петък, 28.10.2011, 19:18 | Съобщение # 271 |
Елф
Група: Проверени
Съобщения: 451
Статус: Офлайн
| Сега, аз не си падам никак по стиховете и съответно трудно ги помня , обаче тука има едно, дето много ме е впечатлило и понеже не знам за къде е, ще го цопна тук:
Различните
Различните са хора странни, но те са всъщност като нас. Защо ли днес така наричаме добрите хора между нас?!
Забързани в борба за оцеляване, забравяме какво е смях и мили думи не отправяме, защото мислим ги за грях.
Различните са хора странни, но ние бяхме като тях, какво ни пречи да опитаме смехът ни да не бъде грях...
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Петък, 28.10.2011, 21:44 | Съобщение # 272 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
| ema,
|
| |
| | |
| valshebnitca | Дата: Неделя, 30.10.2011, 21:57 | Съобщение # 273 |
Елф
Група: Потребители
Съобщения: 302
| „Всеки завършек е просто едно ново начало“ My WebPage
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 02.11.2011, 13:07 | Съобщение # 274 |
Слънчице
| "По-лесно е да разбиеш атом, отколкото предразсъдък"
Айнщайн
|
| |
| | |
| Etere | Дата: Четвъртък, 03.11.2011, 10:53 | Съобщение # 275 |
Фея
Съобщения: 637
| "Езикът на тялото, външният вид, начинът на изразяване и други аспекти на личността могат да бъдат манипулирани – аурата не може да бъде фалшифицирана. Аурата винаги казва истината и разпознаването й носи изключителна полза. Тя съдържа толкова много информация, че разчитането й ще ви даде огромно предимство във всяко отношение. Всеки човек има духовни дарби и всеки човек може да улови и да тълкува аурата. А способностите ни не са идентични и в това се състои удоволствието от разчитане на аурата – всеки да открие собствените си заложби."
Роуз Роузтрий - "Аурата. Тълкуване чрез всички сетива"Добавлено (03.11.2011, 10:53) --------------------------------------------- "Сутрешната медитация и писането в дневника по залез слагат рамка на дните ми, а аз се уча да мисля със сърцето си, да чувствам с ума си и да се движа с ритъма на добротата."
Тера Катрин Колинс
|
| |
| | |
| aristokrata | Дата: Четвъртък, 03.11.2011, 22:34 | Съобщение # 276 |
Елф
Съобщения: 307
| Това с разпознаването на аурата звучи много добре. Много пъти съм се чудил какво би било ако знаем човека отсреща какъв е всъщност. Защото примери с перфектна обвивка отвън,а същноста отвътре съвсем различна - много. Някъде бях чел,че първото чуство което изпиташ при запознанството с някой е най-правилно,но знае ли човек? Интуиция..
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 23.11.2011, 22:55 | Съобщение # 277 |
Слънчице
| Самураят и мухата
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Петък, 02.12.2011, 12:24 | Съобщение # 278 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| „Опит е името, с което много хора наричат грешките си.” Оскар Уайлд
|
| |
| | |
| valshebnitca | Дата: Петък, 02.12.2011, 17:32 | Съобщение # 279 |
Елф
Група: Потребители
Съобщения: 302
| Мъничко мъдрост. Намери време да работиш, това е цената на успеха. Намери време да обмисляш, това е изворът на сила. Намери време да играеш, това е тайната на младостта Намери време да четеш, това е основата на знанието. Намери време да си мил, това е вратата към удовлетворението Намери време да мечтаеш, това е пътят към звездите. Намери време да обичаш, това е истинското щастие. Намери време да сe радваш, това е музиката на душата. Намери време да се наслаждаваш, това е наградата за твоето действие. Намери време да плануваш, тогава ще имаш време за останалите 9 неща!
(Ирландска мъдрост)
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Вторник, 06.12.2011, 12:12 | Съобщение # 280 |
Слънчице
| Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно щях да знам. Тома Аквински
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Петък, 16.12.2011, 17:51 | Съобщение # 281 |
Слънчице
| Интуицията е духовно качество, което не обяснява пътя, а просто го показва.
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Петък, 16.12.2011, 17:56 | Съобщение # 282 |
Слънчице
| Когато човек критикува или осъжда, се хваща за открита жица и може да очаква токов удар.
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Петък, 16.12.2011, 19:14 | Съобщение # 283 |
Слънчице
| Когато човек непрекъснато твърди нещо, подсъзнанието започва да го вярва.
|
| |
| | |
| Etere | Дата: Сряда, 21.12.2011, 21:40 | Съобщение # 284 |
Фея
Съобщения: 637
| "Oтгoвopите, oт кoитo имaш нуждa, ca в теб caмия. Oтгoвopите нa въпpocите, пocтaвени oт Живoтa, нocиш в cебе cи. Tpябвa caмo дa гледaш, дa cлушaш и дa вяpвaш."
Чеpи Кapтъp-CкoтДобавлено (21.12.2011, 21:40) --------------------------------------------- "Зaщo cе paждaме? Кoи cме ние и кaкви ca уpoците ни? Кaквa е cъдбaтa и мoжел ли дa я пpoменим? Вcичкo е в pъцете ни!"
Taня Tcиoлaкиду
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Четвъртък, 29.12.2011, 01:18 | Съобщение # 285 |
Слънчице
| "Смелостта се състои не в това да си безстрашен, а да продължиш да се движиш, не обръщайки внимание на страха."
Дебора Лин Катц
|
| |
| |
|