| За настроение |
| Elly | Дата: Вторник, 28.10.2008, 12:22 | Съобщение # 1 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
Статус: Офлайн
| Една фея казала на двама съпрузи: "Вие бяхте прекрасна двойка в продължение на 25 години и аз искам да изпълня по едно желание на всеки от вас.". Жената казала: "Аз искам да попътешествам по света с любимия си мъж." Махнала феята с пръчицата и в ръката на жената се появили билети. Но неочаквано 50-годишният мъж казал: "Разбира се, това е много романтично, но такава възможност имам веднъж в живота. Съжалявам, скъпа моя, но аз искам жена по-млада от мен с 30 години." Махнала феята с вълшебната си пръчица и... превърнала мъжа в 80-годишен старец. Извод: Мъжете може и да са гадове, но феите все пак са жени.
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Понеделник, 03.11.2008, 17:42 | Съобщение # 2 |
Слънчице
|
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Понеделник, 03.11.2008, 17:44 | Съобщение # 3 |
Слънчице
|
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Понеделник, 03.11.2008, 17:44 | Съобщение # 4 |
Слънчице
|
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Събота, 15.11.2008, 23:02 | Съобщение # 5 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| Healing art by El Brooks
Когато казваш какво мислиш, мисли какво говориш. Мир Вам! Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме. Ако спориш с идиот, най-вероятно и той прави същото с тебе.
|
| |
| | |
| ivoni | Дата: Четвъртък, 27.11.2008, 16:11 | Съобщение # 6 |
|
Елф
Група: Проверени
Съобщения: 469
| Бих искала да споделя с вас нещо, което ми хареса. http://www.who-hi.org/index.html Приятно гледане!
Редактирано от ivoni - Четвъртък, 27.11.2008, 16:13 |
| |
| | |
| Elly | Дата: Четвъртък, 27.11.2008, 22:12 | Съобщение # 7 |
Слънчице
| Благодаря ти, Иве. Много са красиви
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Петък, 05.12.2008, 22:21 | Съобщение # 8 |
Слънчице
| КРАСАВИЦА Вървяла по пътя девойка, прекрасна като фея. Изведнъж забелязала, че след нея върви един мъж. Тя се обърнала и го попитала: — Кажи ми, защо вървиш след мен? Мъжът отговорил: — О, господарке на сърцето ми, твоята красота е така неотразима, че ми заповяда да вървя след теб. Казват, че свиря прекрасно, че за мен няма тайни в поетичното изкуство и че умея да пробуждам в женските сърца любовна мъка. Но аз искам да ти направя любовно признание, защото ти плени сърцето ми! Красавицата мълчаливо го гледала известно време и след това му казала: — Как така се влюби в мен? Моята по-малка сестра е много по-красива и привлекателна от мен. Погледни я, тя върви след мен. Мъжът се спрял, после се обърнал, но видял само една безобразна, дрипава старица. Тогава той закрачил по-бързо, за да догони девойката. Свел поглед, той попитал с примирен глас: — Кажи ми, как се откъсна от езика ти такава лъжа? Девойката се усмихнала и отговорила: — Ти, приятелю, също не ми каза истината, когато се кълнеше в любов към мен. Ти знаеш всички правила в любовта и даваш вид, че твоето сърце гори от любов към мен. Как можа тогава да се обърнеш, за да погледнеш друга жена?
Когато казваш какво мислиш, мисли какво говориш. Мир Вам! Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме. Ако спориш с идиот, най-вероятно и той прави същото с тебе.
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Петък, 05.12.2008, 22:23 | Съобщение # 9 |
Слънчице
| Делфин плува вкръг около самка и с упрек говори: - Колко страни по света, стотици екологически организации, сума ти политически лидери, милиони хора - всички се борят, за това, нашият вид да продължи да съществува, а ти ми разправяш - "Главата ме боли...".
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Вторник, 13.01.2009, 16:10 | Съобщение # 10 |
Слънчице
| Този виц ми го припомни една девойка: Баба Меца казала: „Тази година ще се родят много дренки!" Попитали я: „От къде знаеш, бабо Мецо?" „Ами, много ми се ядат", гласял отговорът.
|
| |
| | |
| Marise | Дата: Сряда, 14.01.2009, 11:33 | Съобщение # 11 |
|
Новичък
Група: Потребители
Съобщения: 15
| Аз това съм го писала и в един друг форум, но ми е много любимо и затова реших да го споделя с вас и тук. Дано да ви зареди с много позитивно настроение ХОРСКОТО МНЕНИЕ Баща и син се сдобили с един кон. На следващия ден тръгнали за някъде си през селото. Бащата казал: - Сине, качи се ти на коня, а аз ще походя. Като ги видели, селяните рекли: - Ей, глей къв син - баща му ходи пеша, а той язди! На другия ден бащата се качил на коня, а сина ходел. Селяните рекли: - Бе къв баща бе, детето му ходи пеша, пък той язди! На третия ден се качили и двамата на коня. Селяните: - Нямат милост тия, ще уморят добичето! На четвъртия ден и двамата тръгнали пеша, водейки коня. А селяните: - Хахаха, глей кви глупаци! Кон имат, пеша ходят! Хахаха... На следващия ден, от притеснение какво ще направят, конят умрял. И бащата рекъл на сина: - Виждаш ли сине, ако слушаш кво говорят хората, ще свършиш като коня ! Истината рядко е чиста и никога проста
Това, което не ни убива ни прави по силни!!!
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 28.01.2009, 00:20 | Съобщение # 12 |
Слънчице
| Marise, благодаря ти. Много ми харесва. Вижте някои нещица на художника Томас Кинкаде. Нищо не знам за него, но попаднах на картините му. Като живи са. Искам там
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Четвъртък, 05.02.2009, 11:14 | Съобщение # 13 |
Слънчице
|
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Понеделник, 09.02.2009, 22:24 | Съобщение # 14 |
Слънчице
|
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Понеделник, 09.02.2009, 22:27 | Съобщение # 15 |
Слънчице
| - ДА ти доверя една тайна само...: Летящите изумруди Най-дребните птици на земното кълбо са колибрите, които достигат големина колкото пчелите. Тежат само 2гр. Благодарение на бързото трептене на крилцата ( 50 трептения в секунда) колибрите не кацат върху цветята, а с дългия си хобот изсмукват от тях нектара, с който се хранят. Пъстрата им окраска може да се сравни само с цветовете на дъгата, с блясъка на кристала или с цветовете на скъпоценните камъни. Известният натуралист Бюфон пише за тях: "...От всички живи същества колибрите са най-прекрасните по форма, най-разкошните по окраска. Скъпоценните камъни и метали, на кото изкуствено се придава блясък, не могат да се сравнят с тези живи скъпоценности. Тези малки птички са съвършено творение на природата.Тя ги е обсипала с всички дарове, с които е дарили другите птици само отчасти. Лекост, бързина, ловкост, грация —с всичко е дарила тези нейни любимци. Техните багри наподобяват блясъка на изумруди, рубини, топази, премяната им никога не се мачка и праши, защото през целия си живот те не се допират до земята." Интересно е да се знае, че колибрите са единствените птици, които летят с опашката напред. из "Занимателна география" - М.Мандова, Н. Кисьов, Д. Бонева Държавно издателство "Народна просвета" София, 1985г.
|
| |
| |
|