| Разговорка |
| Elly | Дата: Вторник, 14.02.2012, 22:40 | Съобщение # 511 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
Статус: Офлайн
| Хич не ме плашиш, ще ти направя като стой, та гледай. Аз съм на принципа "бързо, лесно, вкусно", както ти казах преди
|
| |
| | |
| aristokrata | Дата: Вторник, 14.02.2012, 22:44 | Съобщение # 512 |
Елф
Група: Проверени
Съобщения: 307
|
|
| |
| | |
| Vesela | Дата: Сряда, 15.02.2012, 12:23 | Съобщение # 513 |
Елф
Съобщения: 415
| И аз вчера попаднах на една рецепта за пица. Обикновено я правя с готово тесто, но ми е по-трудно, защото е жилаво. В тази рецепта тестото става течно, като за кекс, а на вкус е като в пицариите :)) Охххх.....веднъж да ми свърши режима и почвам да се плескам.... ето я и пицичкатаДобавлено (15.02.2012, 12:23) --------------------------------------------- има много готина снимка в 7 или 8 пост
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 15.02.2012, 12:34 | Съобщение # 514 |
Слънчице
| Веси, провокатор такъв Видях готините снимки. Не стига, че от снощи още не съм гладна, така се натъпках и стана супер вкусно, ами сега наново мисля за пица Вкара ме в беля ти Особено с онова лесно тесто (не обичам да меся).
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Сряда, 15.02.2012, 12:55 | Съобщение # 515 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| чревоугоднички аз пък мразя в кухня да влизам независимо дали да готвя или да ям и пак си имам килца и зийде
|
| |
| | |
| ema | Дата: Сряда, 15.02.2012, 14:49 | Съобщение # 516 |
Елф
Съобщения: 451
| Имам един познат, дето обича да казва: "най-обичам дъ ядъ" и после хваща чашката и казва: "сръп и чук" Не е млад човека и доста неща е "преборил", явно с този начин на мислене...
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Сряда, 15.02.2012, 15:04 | Съобщение # 517 |
Слънчице
| добре де: - Шъ ЯдЪ -ама кой шЪ ми готви? от готвачоманиачките
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 15.02.2012, 16:04 | Съобщение # 518 |
Слънчице
| Който ти е най-близо А на края на месеца ще ти представи сметката
|
| |
| | |
| aristokrata | Дата: Събота, 18.02.2012, 13:35 | Съобщение # 519 |
Елф
| Ели,по повод на разговора ни за цигарите попаднах на статия във вестник: "Има един симпатичен английски филм,който между другото,в момента върви по ТВ7 - "Да, г-н Министър", където с типичен английски хумор много добре се разказват тънките политически игри в британското правителство. Много добре е описано как,когато обществото има нужда от отдушник,политиците му подхвърлят удобна за джвакане тема като забраната за тютюнопушене на обществени места. Хората почват да дъвчат любимата никотинова дъвка и забравят за криза,инфлация,рецесия,безработица и т.н. Класически начин да се отвлече вниманието от по-тежките проблеми. Никотиновата дъвка обаче има и допълнителен ефект. Със забраната за тютюнопушене хората добиват усещането,че правителството се грижи за тях и за тяхното здраве,че има някой бащица,който бди над нацията. МЕДАЛ Медалът винаги има две страни. От едната са трезвениците,които не понасят цигарен дим. От другата са пушачите,които се кефят и разпускат с цигара в ръка. Хубаво,забраниха ми да пуша на работното място,нямам нищо против. Ама да ми забранят цигарата в кръчмата,това вече е прекалено. Човек има нужда след тежък работен нед да си похапне,подпийне и да изпафка някой фас. А не да се чуства като престъпник заради една цигара. Нали разделихме кръчмите на зони за пушене и зони,свободни от тютюнев дим. Какво искат повече? може би да ми забранят и да паля вкъщи? Да,ама не. Едва ли ще се стигне до там. Тогава какво ще джвакаме? Никотинова дъвка може би?" Статията се казва Гума за джвакане,а автора и е София Симеонова. 14.12.2011
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Събота, 18.02.2012, 14:32 | Съобщение # 520 |
Слънчице
| Да, всичко е за отвличане на вниманието. Обаче пък от одеве си мисля за Вадим Зеланд, който простичко казва следното, дето си знаем: "Ако не искаш нещо да се случи, просто не мисли за него"
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Понеделник, 27.02.2012, 16:07 | Съобщение # 521 |
Слънчице
| Мишо, хвърлих едно око на статиите около тази, която даде в "Ухилка". Някои са доста далече от светогледа ми, но пък си мисля как се създава някакъв образ, който хората да следват само за да си мислят, че правят "правилните" неща. Например статията "Защо е важно жените да получават подаръци?" - и отговорът "защото това утвърждава тяхната женственост" Глупости на търкалета Виж цитата:
"За жените е важно да получават подаръци, защото това утвърждава тяхната женственост, укрепва психичната им сила, учи ги да бъдат приемащи и за радост на мъжете и децата около тях ефектът е, че стават по-възприемчиви и сговорчиви. Способността им да дават и да раздават своята любов се увеличава. "
Как може един подарък да ми усили психичната сила? Значи, ако получа подарък, ставам по-сговорчива и раздавам повече любов? Тоест купуват ме? Ех, бе какво да коментирам Няма сми.
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Неделя, 04.03.2012, 20:03 | Съобщение # 522 |
Слънчице
| Quote (Elly) "За жените е важно да получават подаръци, защото това утвърждава тяхната женственост, укрепва психичната им сила, учи ги да бъдат приемащи и за радост на мъжете и децата около тях ефектът е, че стават по-възприемчиви и сговорчиви. Способността им да дават и да раздават своята любов се увеличава. "
Ето това трябва да усвоя, но което не става- не става! И аз все се заканям, че искам да стана принцеса, защото ми е писнало да съм воин, ама като някак не ми иде от вътре и пак с томахавката
|
| |
| | |
| ema | Дата: Неделя, 04.03.2012, 20:09 | Съобщение # 523 |
Елф
Съобщения: 451
| Абе chloe, , ми то явно е част от духовната пътека. Аз едно време много обичах подаръци и ми подаряваха , след като тръгнах да се усъвършенствам, спрях да ценя скъпите неща и хич не се сещам за тях, взе да ми става и все едно дали някой ми е подарил нещо или не, абеее луда работа
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Неделя, 04.03.2012, 20:55 | Съобщение # 524 |
Слънчице
| "Днес стотина белосани и начервени млади момичета дойдоха в с. Могила край Стара Загора, за да се запознаят със своите избраници. По традиция калайджиите плащат за булките си и тази година цената е доста висока от 5 000 до 50 000 лв. Цената обикновено се определя от родителите на момичето." Източник
Питам се аз, откъде "бедните" братя, които ни напъват да интегрираме, имат между 5 и 50 000 лв. за булка?
|
| |
| | |
| aristokrata | Дата: Неделя, 04.03.2012, 22:37 | Съобщение # 525 |
Елф
| Ее,баш най-интересните теми подхващате когато съм най-зает... И то не една,ами цели три Запазвам си позиция да се включа след няколко дни
|
| |
| |
|