| Разговорка |
| Elly | Дата: Сряда, 07.04.2010, 16:08 | Съобщение # 31 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
Статус: Офлайн
| dobry_1, тъй-тъй, ще си ги чешем. Та така. Ето като за начало: 1. Пенелопи Куест - каквото си харесате от книгите й 2. Франк Арджава Петер - също 3. Дона Идън - "Енергийна медицина" - на форума има тема по нейната методика. Прочетете я задължително ето тук 4. Михаил Литвак - "Да командваш или да се подчиняваш" - на форума в темата "Психология на човека" има извадки от книгата му тук. 5. Кристофър Пензак - "Магията на Рейки" 6. Тед Андрюс - "Вибрационно лечение" Прочетете нещо от този списък и ще обсъждаме тогава. Както въпроси - отговори
|
| |
| | |
| Човек | Дата: Сряда, 07.04.2010, 16:17 | Съобщение # 32 |
Интересуващ се
Група: Блокирани
Съобщения: 56
| Въпрос за Пенелопи Куест. Четох за пример как след сеанс с РейКи повредена кола тръгва и счупена пералня - също. Аз не мога да си обясня как енергията действа на неживата материя?????????????????????Добавлено (07.04.2010, 16:17) --------------------------------------------- още повече на нещо сътворено от човек, а не сътворено от природата... Защото за мен растенията, водата, камъните и т.н. са част от природата и имат собствена енергия, а нещо което е претопено, нагласено и т.н. от човек, като в примера пералня или автомобил - няма собсвена духовна енергия
|
| |
| | |
| dobry_1 | Дата: Сряда, 07.04.2010, 16:39 | Съобщение # 33 |
Интересуващ се
Група: Потребители
Съобщения: 57
| ами Човек, твоята кост жива ли е? нали:));)а като виждаш кост в полето тя жива ли е?:));) от какво е създаден човекът? от органи-тъкани-клетки-органични съединения-молекули-атоми.... :));) Сега Сещаш ли КАК Мож да Действа Рейки на Перални и коли :));) Виждаш ли Съществува Една Теория/Засегната В "Разговори с бога"/Според която Не Съществува нещо,което Бог да не е :));) ..Спомняш ли си :));)..
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 07.04.2010, 22:59 | Съобщение # 34 |
Слънчице
| Човек, няма нежива материя. Всичко е живо, атомите се движат, макар и безкрайно бавно и затова изглеждат неподвижни. А нещо, сътворено от човека, преди да се материализира, е било мисъл в главата му, т.е. пак енергия. Така че всичко действа на всичко
|
| |
| | |
| Човек | Дата: Сряда, 07.04.2010, 22:59 | Съобщение # 35 |
Интересуващ се
Група: Блокирани
Съобщения: 56
| Поздравявам ви със следния стих, защото чувствам че не съм се изявил достатъчно, и за да сменя нагласата за мен от пушач към поет И все пак тя се върти! Изгрява Слънцето, препича. По ежедневния си път върви. Така обикновено се нарича планетата когато се върти. Проблеми вън от мене има неизброимо множество, уви! Но лесна е задачата неразрешима, когато съм навсякъде, нали? Когато няма утре, няма вчера. Няма даже и минута, няма час. Тогава много тихо идва тишината сега и тук, навсякъде около нас.
|
| |
| | |
| dobry_1 | Дата: Сряда, 07.04.2010, 23:00 | Съобщение # 36 |
Интересуващ се
Група: Потребители
Съобщения: 57
| бе Странни хора сте ви!:))) В единият случай -"каквото ти дойде то е от Бога" Пък полсе "дрънкаш глупости без да мислиш!" :)) А Разберете се накрая кое от къде е! :)) Ето !:))БРАВО Човек!!!:))) Поет му трябва на този форум че от много философии ше се фанеме за Гушите!:))) БРАВО!! :))Страшно стихче!:)))
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Сряда, 07.04.2010, 23:00 | Съобщение # 37 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| нито стихчето, нито постът след него има връзка с темата "Въпроси към Мастера" - гледайте какво къде пишете, господа! Quote (dobry_1) "дрънкаш глупости, без да мислиш!" - цитат! Quote (chloe) този, дето те кара да дрънкаш във всяка тема каквото ти дойде на пистата - цитат! има разлика, науи? оти има интерпретация и всеки чува това което иска да чуе ;-) PLS, админът да премести постовете извън темата, дето им е мястото
Редактирано от chloe - Понеделник, 12.04.2010, 10:20 |
| |
| | |
| iskra | Дата: Вторник, 27.04.2010, 00:08 | Съобщение # 38 |
Интересуващ се
Група: Проверени
Съобщения: 69
| Ах dobry_1, голям образ си :)) Забавлявам се с каква лекота се изразяваш. Като гледам тази раздумка е позамряла (с един отпаднал участник). Може би междувремено се опитваш да наваксаш със списъчето с книги, което Ели е дала за начало. Аз да си призная от тези 6 заглавия само на Пенелопи Куест съм чела. Май доста нещо съм изпуснала.
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Вторник, 27.04.2010, 10:05 | Съобщение # 39 |
Слънчице
| iskra, от многото книги, които съм изчела, тези 6 съдържат според мен всичко, което е необходимо на човек - поне на този етап
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 28.04.2010, 11:58 | Съобщение # 40 |
Слънчице
| Създадоха метрото на бъдещето, което използва левитацията С рейс през облаците Крис Хенли измисли как да преборим задръстването Световното население непрекъснато расте и съответно се увеличава и броят на транспортните средства, които трябва да се грижат за придвижването на хората из населените места. Особено големи проблеми ще създаде това в големите градове и мегаполисите, където и сега улиците са претъпкани с превозни средства. В старанието си да открие решение на един от най-сериозните проблеми на градските жители - транспортните задръствания - британският дизайнер Крис Хенли (Chris Hanley) е проектирал иновационна система за обществен градски транспорт - Maglev. В неговата концепция пътуването напомня спускане със скоростно влакче, но е много по-сигурно от пътуването с обикновен автобус. Системата е базирана на използването на магнитна левитация и извежда своите пътници извън зоните на задръстване, а в същото време е изключително икономична като разход и няма вредни емисии. За спирки дизайнерът предвижда да се използват съществуващите високи сгради. Централното крило на превозното средство може да се върти на 360 градуса, благодарение на което левитиращият "автобус" на бъдещето ще може маневрира около остри ъгли. Крилете на модула се движат по магнитната писта, докато самите пасажерски кабини са напълно неподвижни, така че пътниците ползват единствено колани за безопасност. За да бъде пътуването с обществен транспорт желано и приятно, дизайнерът предвижда използването на кожа, неръждаема стомана за конструкцията и лъскав, бял интериор на кабините. Източник С една дума, господа.... да изгледаме за пореден път "Междузвездни войни" и др.под., за да сме наясно какво ни чака (макар и в далечно бъдеще). "Фантастиката" не е само "фантастика".
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Сряда, 28.04.2010, 13:55 | Съобщение # 41 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| Междузвездни войни...мечовете им ония цветните и енергийните, са си живи жезли:) както между впрочем и хурките и вретената на нашите баби и прабаби култа към Богинята,старата религия или както там му викат присъства тайно или явно навсякъде стига да има кой да вижда като гледа мисленето само вреди
|
| |
| | |
| слънчице-зрънчице | Дата: Петък, 30.04.2010, 19:17 | Съобщение # 42 |
|
Поглеждащ
Съобщения: 34
| И аз имам подобни наблюдения, сигурно с времето започнах да виждам повече Интересувам се от УИКА, Ангелска "магия" и др. форми на ...природни практики да ги наречем. Отвориха ми сетивата (освен, че ми изостриха петте сетива от тримерното) - и аз виждам жезли навсякъде и разни други интересни "обекти" Неслучайно има такъв подем в Природните практики ... колкото и да са стари Сега е още по-лесно да се прилагат - преди са трябвали много сложни ритуали, тайните са се пазели в малки общности с цената на живота - сега всичко става с Чисто Намерение и Визуализация, магическите прахчета, масълца и билки са само за концентрация, създават настроение... И дисциплинират - не можеш да направиш нищо като отбиване на номера, излизаш от ежедневието за да се съсредоточиш в себе си, да се чуеш в тишината, направо си е активна медитация. Ама си е тръпка де, да ръсиш златно-зелен брокат, да кадиш със собственоръчно приготвено с много любов благовоние и да си мърмориш заклинания П.П. Не ме местете, моля, в неактивни Не пиша, не пиша, дори с месеци - пък после нещо прави "цоп" и се оказва вдъхновението... и като пропиша, завземам ефира
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Петък, 30.04.2010, 19:58 | Съобщение # 43 |
Слънчице
| Хахаха, завземай ефира спокойно. Обичам някой да го завзема с мъдрост и любов, та и ние да си починем малко. Шегувка
|
| |
| | |
| Etere | Дата: Събота, 15.05.2010, 13:10 | Съобщение # 44 |
Фея
Съобщения: 637
| Quote (Elly) 1. Пенелопи Куест - каквото си харесате от книгите й 2. Франк Арджава Петер - също 3. Дона Идън - "Енергийна медицина" - на форума има тема по нейната методика. Прочетете я задължително ето тук 4. Михаил Литвак - "Да командваш или да се подчиняваш" - на форума в темата "Психология на човека" има извадки от книгата му тук. 5. Кристофър Пензак - "Магията на Рейки" 6. Тед Андрюс - "Вибрационно лечение" Прочетете нещо от този списък и ще обсъждаме тогава. Както въпроси - отговори. Aз бих добавила и още 2 книги: 7. Роуз Роузтрий - "Аурата. Тълкуване чрез всички сетива" - разкошна книга по мое мнение, която учи как да отворим духовните си сетива и да разчитаме аурата. "За разлика от езика на тялото, външният вид и начина на изразяване, аурата не може да бъде фалшифицирана. Аурата винаги казва истината и разпознаването й носи изключителна полза. Тя съдържа толкова много информация, че разчитането й ще ви даде огромно предимство във всяко отношение." - Роуз Роузтрий 8. Алла Свиринская - "Тайните на енергията - Твоята лична програма за благополучие" - невероятна книга, основана на древната руска лечителска традиция и приспособена към съвременния живот. "Вътрешната хармония е най-ценното житейско богатство. Моето съкровено желание като лечител е да ви помогна да я откриете." - Алла Свиринская
|
| |
| | |
| Миро | Дата: Събота, 15.05.2010, 14:40 | Съобщение # 45 |
Опитен
Съобщения: 215
| Имам нужда от малко помощ - Трябва да убедя "дървен философ" с факти , че всичко е енергия , дори и предмет - също - приемам всякакви съвети
|
| |
| |
|