| Как творим живота си |
| Elly | Дата: Вторник, 17.01.2012, 21:18 | Съобщение # 61 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
Статус: Офлайн
| Много ми е хубаво, като даже за "малки" неща виждам резултати от сътворяването в живота ми, защото то засилва увереността, че когато искаме - можем. Другото са убеждения и оправдания да не се променяме, да не търсим и да не творим. Тези дни имах много сътворявания - все "дребни", но нали ежедневието ни е преди всичко от тези нещица. Големите промени не се случват всеки ден. Обикновено малките камъчета обръщат колата, затова толкова се радвам, когато успея да ги наглася. В други теми вече писах. Много са случаите. Тук ще отбележа един пресен пример от днес. Трябваше да получа пратка. Куриерът ми се обажда, явно е нов и не може да намери сградата, което си е тормоз за него. Не че няма bgmaps, ама явно хората не се сещат предварително или нямат време за това от десетки пратки. Обясних му. Продължих да си работя. Мина един час - никакъв го нямаше още. Сътворих намерение до половин час да ме намери, без да се лута повече, ако това е причината за забавянето, а не разнасяне на други пратки. Важното е правилното намерение и вяра. След 15 мин пратката беше в ръчичките ми
За щастие всеки може да твори само в собствения си живот. В живота на други може да твори само ако имат еднакви намерения (независимо дали се намират в различните краища на двете посоки (плюс и минус), ако се допълват енергийно и куп други неща. За щастие. Иначе щеше да е един голям хаос и нямаше да сме творци на личния си живот, а някой друг щеше да го управлява. Това го подчертавам още веднъж, за да не се притеснявате, че някой друг може да ви направи това, което вие не искате
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Неделя, 26.02.2012, 22:18 | Съобщение # 62 |
Слънчице
| "Аз" е съзидателният фактор на Вселената и когато добавите "съм", се задвижва съзидателната сила на Вселената. Когато казвате "Аз съм", вие сътворявате движение. Казвате "Аз съм без пари" и такъв си оставате. Казвате "Аз съм самотен" и такъв си оставате.
Из "Кодът на Мойсей"
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Понеделник, 27.02.2012, 10:23 | Съобщение # 63 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| супер! Съм страшно хубав, да!
|
| |
| | |
| kozirog | Дата: Четвъртък, 01.03.2012, 15:47 | Съобщение # 64 |
|
Поглеждащ
Група: Потребители
Съобщения: 20
| “Че съм умен - умен съм, но защо съм толкова красив?! Сигурно, защото съм скромен, а скромността краси човека" Карлсон, който живее на покрива
|
| |
| | |
| iskra | Дата: Вторник, 06.03.2012, 17:26 | Съобщение # 65 |
Интересуващ се
Група: Проверени
Съобщения: 69
| Ще цитирам приятел и линк, който е публикувал във фейсбук - "Този човек е имал всичките основания да се чувства "жертва". Вместо това, той е избрал друг модел за себе си и е постигнал неща, за които много от нас не могат и да помислят, че някога могат да постигнат." вдъхновяващо
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Четвъртък, 22.03.2012, 12:01 | Съобщение # 66 |
Слънчице
| Ухуууууу Ама що само един ден беееее.
"Вивалди тече от чешмите Пускат класика в пречиствателна станция на “Софийска вода”
Ванеса Мей и Вивалди ще "пречистват" водата на столичани. Животворната течност ще тече от чешмите на хората с хармонична кристална решетка, защото ще й бъде въздействано с класическа музика. За Световния ден на водата днес "Софийска вода" ще осигури музикална система в помещението с филтърните басейни в Пречиствателна станция за питейни води в Бистрица. През целия ден водата, която минава през станцията, ще "слуша" "Пролетта" от "Четирите годишни времена" на Вивалди и последния албум на Ванеса Мей. Доказано е, че животворната течност може да "запомня" структурата на всичко, което я заобикаля, да "възприема" енергията и вълните около нея. Ако над съдове с вода звучи класическа музика, смях и мили думи, при замръзване тя образува красиви симетрични кристали. При тежка музика и караници решетката на кристалите става несиметрична, хаотична, обясниха от компанията. "Софийска вода" днес ще черпи клиентите си с подобрената течност от чешмата в бизнес центровете си. Кани с вода, "слушала" Вивалди и Моцарт, ще има на масите в заведение в "Младост 4". София е една от най-облагодетелстваните столици в Европа, защото пие природно чисти води от Рила. Липсата на чиста питейна вода всяка година причинява смъртта на 2 млн. души по света. Едва 0,5% от водата на планетата е годна за пиене, сочат данни на ООН."
Таня Киркова
Източник
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Събота, 24.03.2012, 19:11 | Съобщение # 67 |
Слънчице
| Много съм щастлива Колко му трябва на човек. Купих си цветарник. Ама излязох с твърдото намерение да намеря и намерих. И купон - продавачът ми казва, че всичките струват около 30-33 лв. Помислих си: "Ами колкото, толкова. Нали ще имам красота". Харесах си един, поглеждам му етикета и там пише 17 лв. Йие, бейби. Отивам да си подредя китките.
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Събота, 24.03.2012, 20:10 | Съобщение # 68 |
Слънчице
Съобщения: 3177
| Elly, а аз моя ще го нося на село - да си правя замъка красив Тук на неговото място отпускам площ на бате ти да диша да гледа спокойно свободата Виж само колко съм великодушна
|
| |
| | |
| Миро | Дата: Неделя, 25.03.2012, 09:08 | Съобщение # 69 |
Опитен
Съобщения: 215
| Вчера стоях на едно място и срещу нас имаше димящ казан за боклук , няма нужда да обяснявам каква смрад и пушек идваше отгоре ни и понеже не можехме да се преместим отправих една молба към вятъра да го отнесе противоположно . И друг път съм искал дребни услуги от стихиите , но този път резултата бе мигновен за няма и 10 сек не остана ни пушек ни "аромат " . Определено бях впечатлен от липсата на "технологично време " - тоест - Таз много доволен Моите благодарности
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Събота, 31.03.2012, 14:02 | Съобщение # 70 |
Слънчице
| Адът е състояние на съзнанието, което възниква, когато вярвате в съществуването на ада.
|
| |
| | |
| ema | Дата: Събота, 31.03.2012, 18:21 | Съобщение # 71 |
Елф
Съобщения: 451
| Да, аз си имам мое си обяснение - по принцип нали, като напуснем физическото тяло отиваме в следващите измерения, 4-то, 5-то (май това беше рая), ама там нали каквото си помислим става и ако някой смята, че е "грешен", като отиде там ще скокне веднага в казана. Ама, ако сме убедени, че там всичко е каквото ще ни хареса, то ще бъде такова. То за това, май не се възнасяме, повечето хора се страхуват да умират (тука влизат и тия дето не вярват в прераждането) или си мислят, че ще отидат в ада. Ако се възнесем скоро групово, то с тези лоши мисли, дето имат повечето хора, ако попаднем там, само чудовища и дяволи ще се изматериализират....
|
| |
| | |
| Миро | Дата: Неделя, 01.04.2012, 21:29 | Съобщение # 72 |
Опитен
| ема , всеки си твори собственна реалност . Моите демони не могат да са при теб ако не станат твои , както и ти не можеш да бъдеш на моите зелени поляни ако не са твои . Ад и Рай са термини от това измерение. Представи си , че никога не си виждала слънцето - един ще ти каже - то е жълто , друг - не , то е бяло , трети - червено ,, един - то е топло , друг - то ще те изгори ... каква ли картина ще ти свътвори въображението ?
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Неделя, 01.04.2012, 23:27 | Съобщение # 73 |
Слънчице
| Миро, точно същото каза и Ема, но с нейни думи.
|
| |
| | |
| Миро | Дата: Понеделник, 02.04.2012, 07:48 | Съобщение # 74 |
Опитен
| Quote (ema) Ако се възнесем скоро групово, то с тези лоши мисли, дето имат повечето хора, ако попаднем там, само чудовища и дяволи ще се изматериализират.... Имах впредвид това изречение , че дори и групово то всеки си твори своето и няма значение кой какво стига да не го приемаме за наше . Както и , че каквото и да си говорим , ние реално нямаме представа за какво иде реч . Брей ... пак се изцепих
|
| |
| | |
| ema | Дата: Понеделник, 02.04.2012, 11:13 | Съобщение # 75 |
Елф
Съобщения: 451
| Миро, ако групово отидем някъде, то няма как, поне малко да нямаме и групова реалност. Все пак сме свързани. А тези, които могат да сътворят груповата приемлива реалност за всички или вместо всички, не са достатъчно организирани, да не говорим, че някой от тях дори не подозират, че могат да направят това... и т.н При достатъчно високо ниво на осъзнаване, не е необходимо да влизаме или да приемаме чуждите реалности, просто ги наблюдаваме, да, обаче не всичко, което наблюдаваме ще бъде лицеприятно... Както и да е, темата се отнесе.
|
| |
| |
|