| Енергия на дракона |
| Elly | Дата: Неделя, 01.01.2012, 16:02 | Съобщение # 1 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3266
Статус: Офлайн
| 2012 е година на Дракона по китайския календар. Независимо по кой календар е, енергията на дракона би ни помогнала по шамански начин да използваме неговата сила и мъдрост.
Условието за получаване на настройката е да сте се разписали в "Правила" и "Запознайте се". Ниво на рейки или някаква друга енергия не е необходимо.
Желаещите да се записват тук. Настройката ще изпращам в енергийно кълбо, вземете си я от него. Който не знае как става, ще му я пращам в определен ден и час да я вземе синхронно.
Оставям в оригинал получената информация от мастерката, която канализира енергията. За да приемете настройката, мислено си кажете: "Нека моето Висше Аз приеме настройката на енергията на дракона, изпратена ми от Ели". Благодарете предварително на енергията.
Летит Дракон к тебе с Любовью Неся тебе свою Любовь. Приходит время испытаний Поступишь ты как Человек Иль зверь неукротимый. Твое решение , Твой Путь. Таков Дракон твой будет. И если ты пойдешь с Любовью, Окутает тебя Любовь Дракона. А если Зверь в тебе проснется Уйдет Дракон в свое жилище. Дракон –не шутка ,не игра. И время скажет люди вам, Что совершили на Земле вы. Драконы выйдут к вам с Любовью Иль жить останутся в пещерах. Любовь –вот что объединяет вас людей. Любовь –соединяет вас с Драконом. Любите Люди Землю и себя. Драконы вам помогут в этом.
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Неделя, 01.01.2012, 16:05 | Съобщение # 2 |
Слънчице
| Драконът символизира късмета, положителното влияние в живота и напредъка. Той носи богатство, добродетели, хармония и дълголетие.
|
| |
| | |
| chloe | Дата: Неделя, 01.01.2012, 22:21 | Съобщение # 3 |
Слънчице
Съобщения: 2514
| eee тоя много готин, ама може да снимаш и глезла дай малко дракони от тия плийз
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Неделя, 01.01.2012, 23:27 | Съобщение # 4 |
Слънчице
| Брей, че мерак да дойдат при теб, компания са, избирай си Пратих ти настройката.
А глезла не си я давам, лично моя си е
|
| |
| | |
| aristokrata | Дата: Понеделник, 02.01.2012, 00:31 | Съобщение # 5 |
Опитен
Група: Проверени
Съобщения: 238
| Ех,да си "поиграя" още малко с Рейки и мисля да взема и Енергия на дракона. Ще имам полза от нея за бизнес плановете които имам за тази година,нали? Добавлено (02.01.2012, 00:31) --------------------------------------------- Хей,аз съм се родил в година на Дракона - 1988
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Понеделник, 02.01.2012, 00:44 | Съобщение # 6 |
Слънчице
| Ще бъдеш дракон на квадрат значи Да, ще имаш полза идеално. На уше може да ти кажа някои тайнички - ама първо личния ти опит ще чакам
|
| |
| | |
| Vesela | Дата: Сряда, 04.01.2012, 01:50 | Съобщение # 7 |
Елф
Съобщения: 359
| Срам - не срам и аз ще си поискам
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 04.01.2012, 11:43 | Съобщение # 8 |
Слънчице
| Веси, готово. Вземи си я, когато можеш
|
| |
| | |
| ema | Дата: Сряда, 04.01.2012, 11:45 | Съобщение # 9 |
Елф
Съобщения: 308
| Ми и аз искам Под мъдрото напътствие на Ели, преди няколко месесеца си отгледах драконче, сега е време да си го 'нахраня'
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 04.01.2012, 12:52 | Съобщение # 10 |
Слънчице
| ema, с кеф си вземи настройката и да разказваш после
|
| |
| | |
| Vesela | Дата: Сряда, 04.01.2012, 17:12 | Съобщение # 11 |
Елф
| Ели, благодаря, ще я взема в първата тиха минута! ema, за какво драконче става въпрос ? Питам, защото и аз от лятото си имам - Матю .Честно казано, има моменти, когато с дни не се сещам за него .
|
| |
| | |
| ema | Дата: Сряда, 04.01.2012, 19:24 | Съобщение # 12 |
Елф
Съобщения: 308
| Ели, благодаря! Веси, ами дракончето е такова, дето си го правиш (люпиш) да те пази. Аз го пратих да пази и го забравих Днеска реших да го проверя и вече не е драконче, ами голям дракон станало
|
| |
| | |
| Vesela | Дата: Сряда, 04.01.2012, 19:33 | Съобщение # 13 |
Елф
| Сещам се, моето е същото
|
| |
| | |
| bianka | Дата: Четвъртък, 05.01.2012, 14:26 | Съобщение # 14 |
Интересуващ се
Съобщения: 55
| Ели, срам не срам, може ли и аз да си поискам настройка?:shy:
Какви дракони отглеждате, простете за невежеството? /емотикон с гоооолеми очички/
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Четвъртък, 05.01.2012, 16:26 | Съобщение # 15 |
Слънчице
| bianka, пратих ти настройката. Вземи я, когато ти е удобно от chi ball-а
|
| |
| |