Въпроси към админа - Страница 2 - Форум
Път към себе си
[ НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ ДА ЧЕТАТ ПЪРВО ТУК · Нови съобщения · Участници · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Страница 2 из 2«12
Форум » Общи теми » Администрация » Въпроси към админа
Въпроси към админа
attractionДата: Четвъртък, 24.02.2011, 18:34 | Съобщение # 16
Admin
Група: Администратори
Съобщения: 337
Статус: Офлайн
Добре, благодаря smile Ще видя от какво може да е. Проверете довечера по-късно или утре и пак ми кажете.

dipeboДата: Четвъртък, 24.02.2011, 20:02 | Съобщение # 17
Фея
Група: Потребители
Съобщения: 683
И аз не я виждах, но реших, че Ели за нещо ме е пЕрнала smile

EllyДата: Четвъртък, 24.02.2011, 20:40 | Съобщение # 18
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
dipebo, интересно защо тогава виждахте целия форум, където има сума ти важна информация, а пък не виждахте главната страница tongue Значи Ели не ви е пернала. Иначе щяхте яко да усетите biggrin Но благодаря за което. Има върху какво да помисля smile heart

VeselaДата: Четвъртък, 24.02.2011, 21:51 | Съобщение # 19
Елф
Група: Проверени
Съобщения: 415
При мен всичко е ок вече smile

attractionДата: Четвъртък, 31.03.2011, 19:10 | Съобщение # 20
Admin
Изпратих масово съобщение за рефреш на рейки кръга на цялата група, без да съобразя, че някои от тях не участват в кръга. Съжалявам за причиненото неудобство, ако сте се почувствали така smile

attractionДата: Вторник, 20.03.2012, 11:47 | Съобщение # 21
Admin
Някои потребители казаха, че когато искат да напишат пост, на екрана им се показва код за потвърждение на съобщението. Направих пробен юзер - при мен не иска такъв код. Код се въвежда само при регистрация на нов потребител (за защита от спам-бот - макар че това не помага явно много). Мисля си, че това е от настройките на използвания браузер и евентуално някакви филтри за сигурност. Но все пак това не е пречка, ако някой иска да напише пост smile

djplaninaДата: Сряда, 18.04.2012, 19:59 | Съобщение # 22
Новичък
Група: Потребители
Съобщения: 1
Здрасти. Провеждам семинари свързани с медитативни упражнения и други подобни и желая да ви попитам възможно ли е да напиша във вашия форум за мой семинар който ще провеждам. Благодаря ви.

Редактирано от djplanina - Сряда, 18.04.2012, 20:01

EllyДата: Сряда, 18.04.2012, 20:37 | Съобщение # 23
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
djplanina, здрасти, ами първо напиши тук и тук. Напиши ми лично съобщение със сайта ти и ще ти кажа. Ако нямаш сайт, то напиши ми какво ще съдържа семинара ти.

Форум » Общи теми » Администрация » Въпроси към админа
Страница 2 из 2«12
Поиск:

Elly, ema, basilios
Copyright MyCorp © 2012 Сделать бесплатный сайт с uCoz