| Въпроси към админа |
| attraction | Дата: Четвъртък, 24.02.2011, 18:34 | Съобщение # 16 |
Admin
Група: Администратори
Съобщения: 337
Статус: Офлайн
| Добре, благодаря Ще видя от какво може да е. Проверете довечера по-късно или утре и пак ми кажете.
|
| |
| | |
| dipebo | Дата: Четвъртък, 24.02.2011, 20:02 | Съобщение # 17 |
|
Фея
Група: Потребители
Съобщения: 683
| И аз не я виждах, но реших, че Ели за нещо ме е пЕрнала
|
| |
| | |
| Elly | Дата: Четвъртък, 24.02.2011, 20:40 | Съобщение # 18 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
| dipebo, интересно защо тогава виждахте целия форум, където има сума ти важна информация, а пък не виждахте главната страница Значи Ели не ви е пернала. Иначе щяхте яко да усетите Но благодаря за което. Има върху какво да помисля
|
| |
| | |
| Vesela | Дата: Четвъртък, 24.02.2011, 21:51 | Съобщение # 19 |
Елф
Група: Проверени
Съобщения: 415
| При мен всичко е ок вече
|
| |
| | |
| attraction | Дата: Четвъртък, 31.03.2011, 19:10 | Съобщение # 20 |
Admin
| Изпратих масово съобщение за рефреш на рейки кръга на цялата група, без да съобразя, че някои от тях не участват в кръга. Съжалявам за причиненото неудобство, ако сте се почувствали така
|
| |
| | |
| attraction | Дата: Вторник, 20.03.2012, 11:47 | Съобщение # 21 |
Admin
| Някои потребители казаха, че когато искат да напишат пост, на екрана им се показва код за потвърждение на съобщението. Направих пробен юзер - при мен не иска такъв код. Код се въвежда само при регистрация на нов потребител (за защита от спам-бот - макар че това не помага явно много). Мисля си, че това е от настройките на използвания браузер и евентуално някакви филтри за сигурност. Но все пак това не е пречка, ако някой иска да напише пост
|
| |
| | |
| djplanina | Дата: Сряда, 18.04.2012, 19:59 | Съобщение # 22 |
|
Новичък
Група: Потребители
Съобщения: 1
| Здрасти. Провеждам семинари свързани с медитативни упражнения и други подобни и желая да ви попитам възможно ли е да напиша във вашия форум за мой семинар който ще провеждам. Благодаря ви.
Редактирано от djplanina - Сряда, 18.04.2012, 20:01 |
| |
| | |
| Elly | Дата: Сряда, 18.04.2012, 20:37 | Съобщение # 23 |
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3790
| djplanina, здрасти, ами първо напиши тук и тук. Напиши ми лично съобщение със сайта ти и ще ти кажа. Ако нямаш сайт, то напиши ми какво ще съдържа семинара ти.
|
| |
| |
|