Различни видове хороскопи - Страница 3 - Форум
Път към себе си
[ НОВОРЕГИСТРИРАНИТЕ ДА ЧЕТАТ ПЪРВО ТУК · Нови съобщения · Участници · Правила на форума · Търсене · RSS ]
Страница 3 из 4«1234»
Форум » Път към себе си, саморазвитие, духовен ръст :) » Астрология » Различни видове хороскопи
Различни видове хороскопи
chloeДата: Четвъртък, 12.01.2012, 15:09 | Съобщение # 31
Слънчице
Група: Модератори
Съобщения: 3177
Статус: Офлайн
ema, Ем, то защото много медитираш wink а не е измислена още медитация с мърмо-мрънкане
мляс по бузката

emaДата: Четвъртък, 12.01.2012, 16:15 | Съобщение # 32
Елф
Група: Проверени
Съобщения: 451
chloe, biggrin ам ти пък откъде разбра, че много медитирам, голяма си хиенка kiss

VeselaДата: Петък, 13.01.2012, 00:18 | Съобщение # 33
Елф
Съобщения: 415
ema,ти си пич, бе smile aristokrata,Рак ли си, всичко, което съм чела за раците е истина.

EtereДата: Неделя, 22.01.2012, 12:58 | Съобщение # 34
Фея
Съобщения: 637
2012 ГОДИНА Е НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

Според китайския календар от 23 януари 2012 до 9 февруари 2013 г. тече времето на черния воден Дракон. Иначе казано – времето на Дракона под дъжда, който съвсем като в поговорката не се бои даже ако завали из ведро. Легендите го представят трудолюбив и находчив, оптимистично настроен, енергичен и винаги успяващ да се справи с житейските несгоди. И друго – драконите може да внушават повсеместен страх, но помагат на хората, които отправят към тях молби. Китайската митология ги рисува като силни и справедливи повелители на реки, езера и морета, поверява им да теглят колесницата на Слънцето в небесата. В този случай шопът с основание ще се пита има ли такова животно…

Символът на 2012 г. е създание с люспесто като на шаран тяло, съставено от части на доста други зверове, лапите му например са с орлови нокти. Царственото същество обича аметисти, перли, сапфири и злато, нерядко пази несметни съкровища от алчни люде. И пак легенда разказва, че всъщност шипове драконът поискал назаем от Петела, та да изглежда по-внушително на срещата с повелителя на небесата – тогава той му отредил водната шир, а земната твърд дал на съперника му Тигъра. Драконът много се харесал с атрибутите от пернатото и до днес ги носи, а като дойде отредената му година – облагодетелства с късмет предишния им собственик. Но не забравя и вечния си опонент, затова Тигърът преживява неспокойни времена в годините на Дракона.

Самият Дракон е привлекателен, находчив и деен, знаещ, самоуверен и критичен, а опитат ли се да го изпързалят - не прощава. Пословични са неговият късмет, чувството за достойнство, пламенният чар. Поверието твърди, че е хубаво да си роден в година, когато властва той. За Водния Дракон пък е известно, че е по-спокоен, дружелюбен и отворен за сътрудничество от своите събратя, подвластни на метала, дървото, огъня и земята. Затова се очаква 2012 г. да донесе късмет на хора, които с труд, дипломация и интелект използват благодатните условия за професионална изява и замогване. Годината обещава и лично щастие на мнозина, ако посвещават повече внимание към любими, роднини и домашно огнище. При всичките му положителни черти Драконът е бъбривец, а се хваща и с куп неща наведнъж, така че понякога пилее време и сили. Времето на Дракона определя и дали ще бъдат спорни и следващите го години.

Кой е вашият знак, кога е най-силен и какво ви обещава водният Дракон?

ПЛЪХ
Годината започва на: 5.02.1924; 24.01.1936; 10.02.1948; 28.01.1960; 15.02.1972; 2.02.1984; 19.02.1996; 7.02.2008. Най-силен е между 23 и 1 ч.
2012 г. ви носи признание, подкрепа от нови и влиятелни познати, добри печалби. Харчете разумно, а в работата не се мъчете да надхитрите всички, достатъчно е, че имате находчив план за изява.

ВОЛ
Годината започва на: 25.01.1925; 11.02.1937; 29.01.1949; 15.02.1961; 3.02.1973; 20.02.1985; 7.02.1997, 26.01.2009. Най-силен е между 1 и 3 ч.
Неспокойна година, но ако сте предпазливи, ще помогнете и на близки да овладеят проблемите. Бъдете реалисти, наблегнете на труд и предвидливост, за да сте в добра форма и у дома да цари хармония.

ТИГЪР
Годината започва на: 13.02.1926; 31.01.1938; 17.02.1950; 5.02.1962; 23.01.1974; 9.02.1986; 28.01.1998; 14.02.2010. Най-силен е между 3 и 5 ч.
Нелека година, възможни са щети, разочарования. Ще се преборите с пречките, но избягвайте увлечения и конфликти. Ще намерите и съмишленици, стъпка по стъпка си прокарвате сигурен път напред.

ЗАЕК
Годината започва на: 2.02.1927; 19.02.1939; 6.02.1951; 25.01.1963; 11.02.1975; 29.01.1987; 16.02.1999; 3.02.2011. Най-силен е между 5 и 7 ч.
Нелоша година, но късметът зависи доста от шефове и покровители, а проблемите не са малко. Пазете спокойствие, усилията ви ще носят високи печалби и оценки, от близки ще получите куп нови радости.

ДРАКОН
Годината започва на: 23.01.1928; 8.02.1940; 27.01.1952; 13.02.1964; 31.01.1976; 17.02.1988; 5.02.2000; 23.01.2012. Най-силен е между 7 и 9 ч.
Хубаво време, мнозина ще използват късмета си за сериозни изяви и печалби, обществено полезни каузи и творчество също носят добро. Не е изключено противодействие, но няма да ви спре. Отделете внимание на най-близките.

ЗМИЯ
Годината започва на: 10.02.1929; 27.01.1941; 14.02.1953; 2.02.1965; 18.02.1977; 6.02.1989; 24.01.2001.
Най-силна е между 9 и 11 ч.
Трудно време, но с мъдрост и толерантност ще запазите всичко, на което държите. Мнозина се оглеждат за нова работа, готвят се за път, местене, промени - за хубаво е, ако действате по-предпазливо.

КОН
Годината започва на: 30.01.1930; 15.02.1942; 3.02.1954; 21.01.1966; 7.02.1978; 27.01.1990; 12.02.2002.
Най-силен е между 11 и 13 ч.
Нелеката 2012 г. ви настройва минорно, макар че сигурно ще се справите с всички трудности. Внимателно подбирайте партньорите. Усилията ви дават сладък плод, ала разчитайте най-вече на себе си.

КОЗА
Годината започва на: 17.02.1931; 5.02.1943; 24.01.1955; 9.02.1967; 28.01.1979; 15.02.1991; 1.02.2003.
Най-силна е между 13 и 15 ч.
2012 г. е за труд и благоразумие, освободете се от стари илюзии, за да избегнете проблеми и с близките. Ако упорствате за финансова и професионална стабилизация, ще постигнете задоволителни успехи.

МАЙМУНА
Годината започва на: 6.02.1932; 25.01.1944; 12.02.1956; 30.01.1968; 16.02.1980; 4.02.1992; 22.01.2004.
Най-силна е между 15 и 17 ч.
Не бързайте с големите делови и финансови рискове, сега лесните печалби не са за вас. Мнозина си намират нов трамплин към изява и успехи, незаменими съветници и приятели са. Някои се обвързват.

ПЕТЕЛ
Годината започва на: 26.01.1933; 13.02.1945; 31.01.1957; 17.02.1969; 5.02.1981; 23.01.1993; 9.02.2005.
Най-силен е между 17 и 19 ч.
Хубава година, радвате се на плода от дълъг и упорит труд. Смело поемайте задачи, даже да сгрешите в нещо, бързо ще си наваксвате. Оправдавате и най-високо доверие, вкъщи правите добри промени.

КУЧЕ
Годината започва на: 14.02.1934; 2.02.1946; 18.02.1958; 6.02.1970; 25.01.1982; 10.02.1994; 29.01.2006. Най-силно е между 19 и 21 ч.
Трудна 2012-а, май трябва да се примирите с някои неща и да изчакате по-подходящо време за изпълнение на мащабните си идеи. Внимателно подготвяйте документи и привличайте хора в кръга си.

СВИНЯ
Годината започва на: 4.02.1935; 22.01.1947; 8.02.1959; 27.01.1971; 13.02.1983; 31.01.1995; 18.02.2007.
Най-силна е между 21 и 23 ч.
Неспокойно начало на 2012-а, но постепенно намирате условия за подготвените делови проекти и утвърждаването си, приходите също са добри. Покровителство, признание и уреждане на личните неща.
Източник

chloeДата: Вторник, 13.03.2012, 11:11 | Съобщение # 35
Слънчице
10-те ЛЮБИМИ ФРАЗИ НА ЗНАЦИТЕ В ЗОДИАКА

ОВЕН:

1. По-добре не спорете с мен.
2. Първо ще го направя, а после ще помисля.
3. Там където останалите спират, аз натискам газта.
4. Ще бъда вечно млад.
5. Направи го като мен – и без това няма да го направиш по-добре.
6. Най-трудното е да изслушаш събеседника докрай.
7. Упорството не е порок.
8. Лесно е да се контролира ситуацията, сложно – собствените емоции.
9. Един овен е добре, два овена са много.
10. Не нападам пръв, но не дай Боже да ме засегнат.

ТЕЛЕЦ:
1. Не ми е жал за парите, дето похарчих, жалко че бих толкова път.
2. Не ми трябва чуждо, не пипай моето.
3. И най-лошият мир е по-добър от най-добрата кавга.
4. Не безпокой този, който се е установил.
5. По-добре красив диван, отколкото красив залез.
6. Яденето е сериозно нещо.
7. Галеното теленце от две майки суче.
8. Когато си втори икономисваш сили.
9. Не мога да понасям запалки-еднодневки!
10. Дегустатор – това е истинското ми призвание.

БЛИЗНАЦИ:
1. Днес не съм такъв като вчера.
2. Който владее ситуацията, владее инфомацията.
3. Един акъл е добре, два – още по-добре, особено ако принадлежат на един и същи човек
4. Фигаро тук, Фигаро там.
5. Идета, както и всички продукти, не бива да залежава.
6. Един телевизор, телефон в къщата - добре, а три още по-добре.
7. Който не е успял, той е закъснял.
8. Движа се по живота като скутер по вода – без да потъвам, ама затова пък бързо.
9. На пазара не отговарям за пазаруването.
10. Обичам количеството защото за качеството не ми остава време.

РАК:
1. Моят дом е моята крепост.
2. Да глезя другите е истинското ми призвание.
3. От всичко на света е най-добре да се запасиш с търпение.
4. Този, който умее да чака, постига всичко.
5. Срещай се с приятели вкъщи, а не в кафето.
6. Нищо не стопля така душата както вида на пълен хладилник.
7. П-добре спестявай и търпи, но нещо хубаво купи.
8. Тежко се живее там, където няма къде да се скриеш.
9. Нося навсякъде миналото на гърба си.
10. Нима едно палто се износва за 20 години?

ЛЪВ:
1. Ще ви поведа към светлата далечна шир.
2. По-добре да помагаш, отколкото да ти помагат.
3. Добри маниери - половин успех.
4. Слънцето свети за Лъвовете.
5. По-добре хубава длъжност и кабинет, отколкото добра заплата.
6. Обичам да печеля много, но и да харча много.
7. По-добре да имаш у вас роял, отколкото пияно – пък дори и да няма кой да свири на него.
8. Въпреки приветливия си вид, в душата си съм диктатор.
9. Ако ще се прави нещо – да е по-голямо.
10. Защо ви е слънце, щом аз съм с вас????

ДЕВА:

1. С труд и търпение всичко се постига.
2. Скромността краси не само девойката, но и девата.
3. Всеки живее за себе си, но служи на другите.
4. Навсякъде е нужен ред – и в мислите, и в кухнята.
5. Докажи ми определено логично, че сме създадени един за друг.
6. Кривият таван направо ме побърква.
7. В големите мащаби се губя.
8. Не мога да извадя костилките на цяла кофа череши.
9. Във всяка Дева се крие истинска дама.
10. Мухоморката трябва непременно да бие на очи, а бялата гъба и така си е добре.

ВЕЗНИ:
1. Без партньор съм като без ръце.
2. Най-противното нещо е да се спори.
3. Побеждавай съгласявайки се.
4. Принципни са само глупаците
5. Ще въвлека който и да е в каквото и да е.
6. Красотата ще спаси света.
7. Всичко трябва да се прави с настроение.
8. Най-трудното е да направиш избор.
9. Не над всички \"i\" трябва да се постави точка.
10. И сега не знам дали съм за белите или за червените.

СКОРПИОН:
1. Жалко е когато няма кого да ужилиш.
2. Всяко събитие е като дивана: в него винаги има скрити пружини.
3. За усмивка трябва да има сериозна причина.
4. Можеш да се освободиш от всичко, но не и от собствените си страсти.
5. Пея своите любовни песни на бойното поле.
6. Не всеки може да издържи погледа ми.
7. Моите страсти рядко се показват навън – като акула, която рядко излиза на повърхността.
8. Светът ще пропадне без рицари.
9. Не всички Отел-ловци са се появили на този свят!
10. Приличам на кактус – моето приказно цвете се отваря само за избрани.

СТРЕЛЕЦ:

1. Трябва да има много добри хора.
2. На когото съм длъжен прощавам всичко.
3. Най-прекрасната отпуска е околосветското пътешествие.
4. Главното в проблема е неговият мащаб.
5. Не е възможно някой да ми се сърди.
7. Угризение на съвестта? Какво е това???
8. Задълженията красят само посредствените хора.
9. Глупаво е да се притесняваш предварително. Дайте да оправим нещата.
10. Който не си изпълнява задълженията просто трябва да ги изпълнява.

КОЗИРОГ:
1. Не съм гонче, нито състезателен кон. Аз съм маратонец.
2. И сам воинът е воин.
3. Не нарушавай законите – ще услужиш на някого, но ще хванат теб.
4. На мен ми трябва малко. Моето имущество е огледалото на моите успехи.
5. Животът прилича на влак, който пристига на всяка гара точно по разписание.
6. Приятно е да мислиш за далечни страни докато си седиш вкъщи.
7. Истинският Козирог се познава като коняка – по това колко е отлежал.
8. Струва си цял живот да драпаш към върха пък дори и само за да плюеш веднъж долу в
ниското.
9. Само аз се подмладявам с годините.
10. Бавно, бавно, но като хвана – не пускам. .

ВОДОЛЕЙ:
1. Колко скучно е да приличаш на другите!
2. Щом съм те измислил, стани такъв, какъвто искам.
3. Предразсъдъците са измислица на глупаците.
4. Бъдещето просто трябва да бъде прекрасно.
5. Трудно е да бъдеш ангел, но трябва!
6. Доброто намерение е по-важно от добрите дела.
7. За да станеш новатор трябва първо да забравиш за традициите.
8. Секс? В живота има и по-важни неща.
9. Първо приятели, после семейство... ако разбира се остане време.
10. Няма по добър и по-бодър от мен.

РИБИ:
1. Да почувстваш е по-важно, отколкото да помогнеш.
2. Не мога да се откажа от алкохола, както и рибата от водата.
3. Редът е измислен от скучните хора.
4. Не отлагай за утре това, което може да се отложи за вдругиден. .
5. Малко ли е, че съм обещал...
6. Да бързаш докато работиш е все едно да гълташ без да дъвчеш.
7. Готов съм да разбера всички, само не и себе си.
8. При буря върбата се огъва, а дъбът пада.
9. Всички знаят, че съм зает, но малко знаят с какво точно.
10. Не ме притискайте! Ще ви се измъкна като риба!

aristokrataДата: Сряда, 14.03.2012, 03:19 | Съобщение # 36
Елф
Съобщения: 307
По точки 5, 7, и 10 не съм съгласен за Рак. Те не се отнасят за мен smile

VeselaДата: Сряда, 14.03.2012, 11:00 | Съобщение # 37
Елф
Тъкмо се бях засилила да те грабна, но реших първо да ги прочета, хахах...... и за мен се отнася същото.
Големи разсипници сме си, а и една дреха мога да я купя и никога да не облека, но да я нося с години-никакъв шанс.
По точка 5 - никой не е от сърце желан вкъщи, това го знаят всичките ми приятелки, по-добре навън да се срещаме, по-малко ангажиращо е. А и всеки може да си тръгне, когато пожелае smile

aristokrataДата: Сряда, 14.03.2012, 23:14 | Съобщение # 38
Елф
Съобщения: 307
Quote (Vesela)
А и всеки може да си тръгне, когато пожелае

Веси,ти втоите гости да не ги вкарваш в затвор,та да не могат да си тръгнат от вас бре? biggrin
Ми хайде тогава да намерим още един РАК и ако за него се отнасят същите неща както при нас ще направим официална промяна в...абе там дето се държат хороскопите tongue

chloeДата: Четвъртък, 15.03.2012, 10:23 | Съобщение # 39
Слънчице
ооо, аз за телец с нищо не съм съгласна:) по ми прилягат овнешките изречения - и що не - все пак съм на граничната бразда

МироДата: Четвъртък, 15.03.2012, 10:39 | Съобщение # 40
Опитен
Съобщения: 215
Аз макар и с неохота ще се съглася по повечето точки за близнаци , само за едно не съм - колкото може повече , но без компромиси за качеството biggrin и освен това , що два мозъка в една глава - може и много повече cool

VeselaДата: Четвъртък, 15.03.2012, 12:24 | Съобщение # 41
Елф
aristokrata, за себе си говоря, че мога да си тръгна по всяко време... biggrin
chloe, 100 % овен си си, хахах

EllyДата: Четвъртък, 15.03.2012, 16:28 | Съобщение # 42
Слънчице
Съобщения: 3790
Миро, може и като многоглав змей - и всяка глава пази тайна какво прави biggrin

chloeДата: Четвъртък, 15.03.2012, 16:28 | Съобщение # 43
Слънчице
Шведски цветен хороскоп

Лилия
11-20 юни

Постоянни, упорити и амбициозни хора, които посвещават живота си на науката и непознатото. Вашата чувствителна душа често изпада в кризи и отчаяние пред непреодолимите трудности, но силния ви характер ги преодолява. Азалията може да ви бъде предан помощник, с който да споделяте научните си виждания. С еротични чувства ще ви заплени Глухарчето.

Шипка
21-30 юни

Често давате съвети на околните. Напътсвате ги, като демонстрирате мъдрост и разбиране. Но не можете да помогнете само на себе си, защото сте нерешителни. Страхувате се да не допуснете грешка и сте неуверени. Обичате красотата и изяществото. Имате много приятели. Привличат ви странните хора и сте склонни да сключите брак с Жасмин или Лале. Това напълно ще ви удовлетвори.

Жасмин
1-10 юли

Смелостта и енергията ви помагат да осъществите всяко свое хрумване. Спохождат ви бляскави идеи и разпологате с нужния капацитет, за да ги осъществите. Към работата си се отнасяте с такова желание и ентусиазъм, че увличати всички със себе си. Вие сте чудесен водач и всички ви се възхищават. Отличен приятел ви е Теменужката, с която можете да споделите всичко. Но с истинска любов ще ви дари Шипката.

Маргарита
11-20 юли

Лесно се приспособявате към всички ситуации. Контактни и открити хора сте и лесно създавате трайни приятелства. Привличат ви професиите, които изискват сръчност в ръцете. Успехи имате и във финансовата област. Лесно постигате целите си и се откроявате над другите. Камелията и Теменужката ще ви даряват със страст и разбиране, а с Белия имел и Мимоата ще имате краткотрайни връзки.

Карамфил
21-31 юли

Вие сте решителни и постоянни личности. Добре се чувствате, когато работите с много хора около себе си. Не обичате да ви обръщат внимание. Отличен ваш колега би могло да бъде Лютичето. Влиятелни приятели, които до ви помогнат да се издигнете в йерархията, са Гергина и Здравец. Нежност и разнообразие в любовта ще получите от Глухарчето.

Слънчоглед
1-10 август

Честността и чарът ви привличат хората около вас. Но вие избирате за приятели само тези, които могат да ви бъдат полезни. Практични сте и много талантливи. Никаква трудност не може да ви сломи и да ви спре да осъществите замисленото. Можете да флиртувате с Хортензията и Гербера, но истинската любов ще ви донесе единствено Азалията. Само тя може да ви разпали.

Циния
11-20 август

В професионално отношение притежавате изключително голяма амбиция и силна воля зя реализация. Звездите ви дават изключителен шанс, от които да се възползвате. Чудесни лидери сте. В любовта също искате да властвате и затова най-подходящи за вас са партньори, които ще се оставят да ги покорите и водите на драго сърце. Орхидеята, Маргаритата и Розата ще направят живота ви хубав.

Гардения
21-31 август

Вие сте изцяло отдадени на стремежа си към интелектуални връзки и занимания. Винаги ще се притичате на помощ и ще направите възможното да подкрепите приятелите си. Мразите колективните занимания, защото държите да бъдете забелязани и да сте единствени. Обичате да ви свалят. Орхидеята, Лютичето и Фрезията ви дават силна страст и високо интелектуално съдържание на отношенията.

Водна Лилия
1-10 септември

Печелите доверие и имате трайни приятелства. Вие сте практични хора, но и разчитате много на интуицията си. Обичате творческата работа. Отлично ще си сътрудничите с Туберозата и Люляка. В любовта си имате щастливи мигове и разочарования. Цинията, Момината съла и Теменужката са вашият голям шанс.

Здравец
11-20 септември

Търсите непрекъснато ново поле за изява, тъй като сте много мъдри и амбициони същества. В работата сте посветени изцяло на проблемите и задачите за решаване, но свободното си време посвещавате единствено на себе си. Прекалено сте доверчви и лесно може да ви излъжат. Вярност и преданост ще ви даде Амарилисът, а страстни нощи и трайни чвства ви свързват с Карамфил или Божур.

Еделвайс
21-30 септември

Еделвайсът завладява всички хора около себе си със своя чар, въпреки непостоянството. Затова приятелствата му са нетрайни, но пък много. Добре знае цената си и винаги постига успех, като изполва предимствата си. В контраста с Нарциса той може да открие вярно приятелство. А в любовта търси романтика, развлечения и веселие. Тях може да намери при Глухарчетата и Перуниките.

Гергина
1-10 октомври

Вие сте красиви, но и много потайни хора. Никой не знае какво мислите и чувствате. Чудесно се реализирате в областта на модата, където ви помагат вашата изтънченост и вкус. Не предприемайте рисковани начинания, защото може да пострадате. Прекомерната ви гордост може да се окаже пречка при контактите с останалите. Идеални партньори в личния ви живот са Лотосът и Азалията.

Зюмбюл
11-20 октомври

По природа сте капризни непостоянни, но оригинални и практични. Вие сте много горди и не ви липсва желание да се наложите над другите. Това може да ви пречи в контактите с колегите. Много силно ви привлича Мимозата, но тя също е непостоянна и връзката ви ще бъде нетрайна. Чудесни приятели са ви Еделвайсът и Лотосът. Няма да устоите на силния чар на Фрезията и ще създадте една отлична любовна връзка.

Фрезия
21-31 октомври

По характер сте непоследователни. Заемате се ту с едно, ту с друго. Трудно ще намерите областта, в която да се установите трайно. Сдържани сте и никога не показвате чувствата си. Имате силен характер и обичате да властвате. В любовта търсите спокойствието и тишината. Отстъпчивата Маргарита може да ви приласкае и да укроти нрава ви. Нетрайни ще бъдат връзките ви и Гарденията и Момината сълза.

Тубероза
1-10 ноември

Много острият ви ум и силна амбиция са качествата, които ви извеждат на върха. С каквото и да се захванете, влагате цялото си усърдие и постигате целта, която сте си набелязали. Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост. Ще трябва да положите доста усилия, ако искате да да я преодолеете. В любовта търсите приятелство и доверие. Ще ви ги предложи Водната лилия.

Нарцис
11-20 ноември

Вие сте като ръбат камък-агресивен характер, със силна воля и инат. Когато пред вас е поставена задача, мобилизирате тези си качества и изпълнявате стриктно всичко. Постигате желанията си с успех, въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете. В любовта търсите нежност и страст. Можете да ги получите от Теменужката. Мимозота ще се опита да ви подчини и връзката няма да просъществува дълго.

Орхидея
21-30 ноември

Умни, до болка прями хора. Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични. Това ви осигурява колкото и приятели, толкова и врагове. Няма проблем, който да не можете да решите. Ловки търговци. Склони сте към изневери и многобройни любовни приключения. Тези ви качества ще могат да изтърпят само Слънчогледът и Гарденията. При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните.

Гладиола
1-10 декември

Смели, твърди и амбициозни. Много издръжливи и упорити. Никога не се предавате. Нито едно поражение в живота не може да ви спре. Вашите организационни способности могат да спечелят хората. Ще отстоявате идеите си и ще постигате целите си. Отлични ваши саратници ще са Жасминът и Цинията. Вашият твърд характер ще се смекчи в прегръдките на Гарденията.

Лотос
11-20 декември

Мечтаете за пътешествия, промени и новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби. Пътуванията за развлечение са най-голямото удоволствие в живота ви. Искате да изживеете всичко пълноценно. Животът с вас е един безкраен празник. Чудесни партньори могат да ви бъдат веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да се поддадете.

Бял имел
21-31 декември

Търпеливи, кротки и упорити хора. С помощта на тези качества осъществявате всичките си мечти. Мекият ви нрав привлича много приятели и около вас винаги има хора, които искат да ви помогнат. В любовта не знаете какво искате. Привлича ви нежната Маргарита, но също така и смелата Перуника. Пазете се от Шипката, защото тя ще внесе само разочарования в живота ви.

EllyДата: Вторник, 20.03.2012, 12:33 | Съобщение # 44
Слънчице
Съобщения: 3790
Защо ми се струва, че липсва розата? Или аз не я виждам wink

chloeДата: Вторник, 20.03.2012, 13:47 | Съобщение # 45
Слънчице
щото е шведски smile
де у Швеция рози - нали е роза дамаскена - розите са от ориента, при викингите им е студено
и виж от коя дата почват;)

Редактирано от chloe - Вторник, 20.03.2012, 13:48

Форум » Път към себе си, саморазвитие, духовен ръст :) » Астрология » Различни видове хороскопи
Страница 3 из 4«1234»
Поиск:

Elly, ema, basilios
Copyright MyCorp © 2012 Сделать бесплатный сайт с uCoz